dilluns, 22 d’octubre del 2018

Sofa VIP Octubre II

Rafa Nadal, un heroi sense capa.

Raul Plana Molla



Rafa Nadal és un tennista español conegut mundialment per tots els seus trofeus, però no sols se'l recordarà pels seus trofeus sino també per un fet que nomenaré seguidament, un fet de heroísme i altruísme que significarà molt per a totes les famílies de la zona.

Com sabem, el passat mes d'octubre de 2018 va ocórrer una terrible tragèdia en les Illes Balears, degut a unes fortes pluges torrencials. On més intensitat van tindre les pluges va ser a l'illa de Mallorca, va afectar a moltes localitats de l'illa, però concretament on més van afectar aquestes pluges va ser a la localitat de Sant Llorenç on van haver grans despeses materials i baixes humanes.

El tennista espanyol, assabentat del que va ocórrer, va acudir personalment a ajudar a la població amb les seues propies mans, va fer coses com netejar fem, fang, ajudar a families... A més Rafa va oferir les seues instal·lacions en Manacor per a la gent que no tinguera on dormir o simplement per a ajudar, fet pel qual, es van poder allotjar aproximadament unes 50 persones. Nadal durant la seua estancia en Sant Llorenç es va negar a contestar a la premsa i es va mantindre en el seu objectiu principal que era ajudar a la gent de la localitat.

Baix el meu punt de vista pense que el que va fer Nadal és un exemple per a recordar-nos que tots som persones i no importa en quina classe social estiguem, tots som iguals. El tennista ha actuat de manera molt noble al no voler fer declaracions de ningun tipus. i es que personalment pense que ho estava fent de tot cor. Persones de tanta influència com ell deurien aprendre de aquest fet i obrir un poc més els seus cors i ajudar més a la gent que també pot estar en condicions pèsimes com pot ser als països menys desenvolupats i poc a poc crear una societat en la que podem viure i conviure tots d'una millor manera.

Per a concluir dir que en la meua opinió Rafa s´ha guanyat el respete de tots els espanyols i del món sencer.

7 comentaris :

  1. ÓscarB 4ESOFlex.
    En la meua opinió, Nadal ho ha fet molt be, tots els deportistes tindrien que ser mes nobles i humildes al hora de ajudar a gent que li passen coses aixina com en la tragedia de les Illes balears.

    ResponElimina
  2. Per a mi Rafa Nadal sempre ha sigut el millor deportista espanyol de tots els temps,l'acte que va tindre durant el desastre que va ocorrer a Mallorca el fa més bona persona del que ja era.

    ResponElimina
  3. MiquelN3ESOA
    La humanitat està per davant de la fama i els diners. És per això que aquest acte demostra que a banda de ser un bon esportista, és una bona persona. A més, és un exemple a seguir no com altres esportistes que solem relacionar-los en grans campanyes publicitàries i conseumistes i no pels seus actes solidàries.

    Eixint un poc del tema i parlant de Rafa, us deixe aquest moment graciós que ens va deixar en el Wimbledon de l'any passat: https://www.youtube.com/watch?v=5caZ6cYe3aE

    ResponElimina
  4. EugeniÚ4ESOFlex
    Rafa Nadal ens ensenya tot un exemple de solidaritat prestant ajuda desinteressada als seus paisans.
    Tota una mostra d'altruisme i de persona amb valors.

    És important remarcar que com a persona pública la seua acció és un referent per als jóvens.

    ResponElimina
  5. JuditS 4tESOFlex.
    L'acció que va realitzar Nadal no dóna pas a males opinions o comentaris de cap tipus d'odi cap a ell. Aquest fet demostra que és una persona humil i amb valors, perquè aquesta ajuda que ell ha donat, com a màxim pot donar-li un perfil de bona persona, però res que a ell puga ajudar-li. Per açò crec que molts famosos deurien seguir el seu exemple i ser una mica més humils.

    ResponElimina
  6. Carla Álamo Samper 4 ESO FLEX
    Estic molt d'acord amb este article perquè Rafa Nadal a banda de ser un gran esportista és un exemple que s'ha de seguir com a persona. Molts esportistes ajuden per a quedar be davant del món, no obstant això, ell no va voler promocionar-se per a guanyar diners, ho va fer pel simple fet de ser solidari i ficar-se el el lloc dels altres

    ResponElimina
  7. Fins ací tindrem en compte els comentaris. Recordeu que podeu seguir participant amb els comentaris

    ResponElimina

Gracias por participar