dilluns, 8 d’octubre del 2018

SofaVIP Octubre


MUJER 0%
Joan Borrás Martí


En el término "culturismo" hacemos referencia a la práctica sistemática de ejercicios físicos, gimnásticos y de pesas, encaminada al desarrollo de los músculos del cuerpo. La sociedad suele aplicar este término a los hombres, pero también lo podemos referenciar a las mujeres.

¿Conocéis a Eleonora Dobrinina? A sus 35 años, es la primera mujer en conseguir el 0% de grasa en su cuerpo. En mi opinión este término significa una obsesión, porque mantenerte en un estado de no tener grasa corporal puede conllevar a varias enfermedades de salud. Y seguramente, no solo ha convertido su cuerpo en ejercicios prácticos de gimnasio, sino que habrá tomado algunos medicamentos y aditivos cuyos componentes son peligrosos para el cuerpo. Varios internautas han juzgado a Eleonora por no tener un cuerpo de 0% de grasa, sino por padecer vigorexia o dismorfia muscular. 

No sé hasta qué punto pueden llegar las personas, ya que una práctica en el gimnasio se puede convertir en una gran obsesión y poner en riesgo tu vida.

6 comentaris :

  1. EugeniÚ 4ESOFlex
    Actualment el cult al cos està de moda, el culturisme ho porta a l'extrem.
    Eleonora Dobrinina és un bon exemple d'aquesta obseció; no dubtant en arriscar la salut per complir aquesta obseció.

    ResponElimina
  2. Jose A 4ESO A.
    Gràcies a la societat actual i els seus perjudicis, aquesta dona ha agafat exemple dels comentaris que poden haver influït els homes i, segurament, ho va decidir intentar; no obstant, al principi jo crec que ho va prendre com un afició i després va evolucionar a una obsessió que li va muscular el cos fins el punt de poder arribar a ser tòxic per a ella, ja que tot el món ha de tindre una mínima quantitat de grassa al cos per estar bé i sa.

    ResponElimina
  3. ÓscarB 4ESOFlex.
    El culturisme en excés es molt roïn, com en l'exemple que has ficat de Eleonora Dobrinina, no ha de abusar de açò, menys encara tinguent tant poca grasa al cos, tampoc son bons els ''medicaments'' que es prenen... com per exemple els esteroides,narcòtics... Tindria que deixar de prendre's eixos ''medicaments'' i tindre un poc mes de responsabilitat i salut amb el seu cos.

    ResponElimina
  4. JuditS 4ESOFlex
    Personalment opine que el culturisme és una manera de practicar esport exagerada, tenint com a finalitat la sobremusculatura del cos, quan la seua finalitat es mantindre el cos sà.

    Apart, pense que Eleonora ha patit una obsesió amb l'esport que l'ha dut a no poder parar, fins a l'estat deplorable en el que es deu trobar la seua salut, ja que la grasa (encara que estiga mal vista) és essencial per al cos.

    També crec que si aquesta situació s'haguera donat en un home, s'haguera jusgat de forma totalment diferent, el qual reflexa el masclisme que encara queda, sobre ser un país avançat i desarrollat

    ResponElimina

  5. Fins ací els comentaris que contabilitzarem al final de l’avaluació. Vos recorde que podeu seguir amb el debat i els comentaris.

    ResponElimina
  6. MiquelN3ESOA
    El esport és una pràctica molt saludable per a tenir el cos en forma, però cal anar amb compte de que no es convertixca en una obsesió. En este sentit no hi ha diferenciació de sexe. A més, la medicació que pugam prendre ha de estar controlada per un profesional de la medicina i no ens podem fiar ni hem de fer cas de tot el que es publica a Internet. Per això, com ha dit el text, eixe 0% de grassa és un poc "trampa".

    ResponElimina

Gracias por participar