dilluns, 19 de novembre del 2018

SofaVIP Noviembre

ELS ULTRES

Samuel Camarena Sanz


Hui en dia a Espanya hi ha molts deports competitius però el que més triomfa i repercusions nacionals téés el fútbol.

Aquest deport es va crear amb la finalitat de mantindres saludable fomentant la cooperació entre jugadors a més de disfrutar del joc, però cada vegada més, el camp de fútbol es converteix en l'excusa per acabar fent batalles campals fora de l'estadi produïdes per els aficionats més radicals anomenats ultres que ocupen un lloc específic en l'estadi i en compte de sentir els valors animant un equip i recolzant-lo, s'utilitza com excusa per atacar i actuar violentament contra altres persones.

El millor de tot és que els clubs es desentenen justificant que els fets ocorren antes o després del partit i fora de l'estadi, per tant, no té res a veure amb el club i sols intenten prendre mesures de prevenció i seguretat quan el que deurien de fer és acabar amb aquestos grups impedint l'entrada a l'estadi.

4 comentaris :

  1. ÓscarB 4TFlex
    El fútbol és un esport molt gran, que sol estar acompanyat de violència, i açò dona lloc a que jugadors d'aquest esport deixen de jugar-lo a una curta edat, jo per exemple vaig deixar de jugar al futbol per aquest motiu farà uns quants anys,(per la agresivitat que hi havia als partits). Tenim que aprendre que es un joc i no serveix per a un altra cosa que per a divertir-se i millorar el treball en equip.

    ResponElimina
  2. EugeniÚ 4tESOFlex
    Els recents aconteciments susseits amb motiu del partit de la "Copa Libertadores" a Amèrica" no fa més que confirmar una problemàtica al voltant del futbol, la violència. De fa anys un esdeveniment esportiu i lúdic com el futbol, sa convertit en l'escusa per a que grups d'energúmens, sovint recolzats per acció u omissió pels mateixos clubs, campen pels voltants si més no per els estadis exercint una extremada brutalitat que poc té a veure amb el futbol, que deu ser sinònim de esbarjo germanor al voltant d'un esdeveniment festiu

    ResponElimina
  3. Carla Álamo 4 ESO Flex
    Em pareix que els ultres per a res senten els valors de l'equip a què recolzen, sinó que ho utilitzen com a excusa per a atacar i actuar amb violència contra les persones de l'equip contrari. Em sap greu que un esport fet per a disfrutar-lo acabe amb la violència.

    ResponElimina

Gracias por participar