dilluns, 4 de març del 2019

Sofa VIP Abril

Los beneficios de salir a correr.

Reme Hernández

Es bastante normal salir a la calle y ver a gente corriendo. Este ejercicio ya sea solo, en compañia, en casa o al aire libre tiene muchos beneficios para nuestra salud ; ya sea salud mental como salud física. Entre varios estudios hechos a este deporte, nos aconsejan correr entre 30 minutos a 2 horas durante cinco dias a la semana. Dicho deporte nos aporta muchos beneficios a nuetra vida, como por ejemplo: Ayuda a mantener un peso sano gracias a la quema de calorías, reduce la depresión y aumenta la autoestima,permite a los músculos adaptarse a una mayor carga de trabajo, provocando que las actividades comunes sean más fáciles , etc.

Con solo dedicarle como máximo dos horas a este deporte ya conseguimos mejorar nuestro estilo de vida, y a la larga se puede llegar a covertir en hobby muy saludable, en el cual te puedes apuntar a carrerras para medir tu capacidad frente a otros participantes.Las personas que salen a correr en general tienen un objetivo en mente. La mayoría de las veces se trata de un objetivo físico como ejercitarse, mejorar el sistema cardiovascular, adelgazar ,etc . Salir a correr es uno de los ejercicios de fitness que más beneficios nos aporta.

4 comentaris :

  1. Aquest article conta per a la tercera avaluació

    ResponElimina
  2. EugeniÚ 4ESOFlex
    Els beneficis de l'esport i en particular els de córrer són àmpliament coneguts per la societat. D'uns anys cap ací, ja siga per salut, aspecte físic, activitat lúdica o competitiva el nombre de practicants no para de créixer.
    Pot ser l'únic inconvenient que pot presentar és la sobre càrrega en les articulacions, sobretot si es practica sense el calçat i la tècnica adequada. Malgrat eixe inconvenient, és molt recomanable iniciar-se en aquest esport, assessorant-se prèviament de gent experta i fer-ho progressivament per tal d'evitar lesions.

    ResponElimina
  3. Carla Álamo 4t ESO FLEX
    Correr es un esport bastant popular actualment, i tots podem practicar-lo en quansevol lloc. A més, es realment útil, ajuda a reduir el nivell d'estrés i d'ansietat. Correr 30 minuts diaris et fara sentir millor tant psicologicament com fisicament

    ResponElimina
  4. Laura Vidal 4t ESO A
    Cada vegada que eixim al carrer veiem a més gent corregent, fins i tot es formen grups de gent als pobles que eix a córrer cada dia mínim 1 hora i es fan carreres a les localitats on s'apunten tots, tan professionals o simplement aficionat. En la meua opinió córrer està tan de moda perquè aporta molts de beneficis com ajuda als estudiants a desestressar-se a causa dels exàmens, com a la gent major que vol mantenir-se en forma o baixar de pes, es a dir, és un esport que el practiquen totes les edats. De vegades córrer pot ser addictiu i arribar a extrems que poden perjudicar a la teua salut.

    ResponElimina

Gracias por participar