divendres, 2 de febrer del 2018

UD EE Bat i Camp 1BATX

Ací deixe el post sobre la unitat d'esports de bat i camp que estem fent en Educació Física.

Història.
Els esports de bat i camp tenen el seu orige en un joc que fou creat pels cameprols britànics al segle X. En aquest joc, calia agafar un bastó de fusta i colpejar una rama d'arbre seca amb l'intanció d'alçar-la i colpejar-li de nou abans de caiguera al terra. Aquest joc, que va evolucionar durant els següents dos segles, fou anomenat STOBBALL.


Cal no confondre aquest joc amb un altre que es va desenvolupar també a les illes britàniques al segle XVII, anomenat Stoolball, i que encara es juga, sobretot a Anglaterra.




 El Regne Unit sempre fou un gran comerciant i una potència naval mundial. Aixì, la les rutes de la seda i el cotó, els britànics que aplegàren a Asia i Amèrica, exportaren també les seues tradicions i les formes d'oci. Aixì, el joc original del Stobball arribà i evolucionà fins el que coneguem hui com Criquet (Asia) i Baseball o Softball (Amèrica).


Ací teniu diferencies entre uns i altres.


EXPLICACIÓ DEL TREBALL "Jocs populars del Món".
Recordeu que en grups de fins 4-5 persones heu de fer un treball d'investigació sobre un joc tradicional i popular dels país escollit a classe. Vos deixe el guió del treball per a que l'empleneu.


Recordeu que el treball s'ha de lliurar per mail a: manolocura84@hotmail.com, posant com a titol del mail "Treball Joc Tradicional".

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por participar